ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ

Τα χειρότερα έρχονται και για να σταθούμε όρθιοι στην καταιγίδα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.

Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2022

Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή της 9/11

|

 

10/11/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκ μέρους της Αγωνιστικής Συνεργασίας Φωτογράφων χαιρετίζουμε τους συνάδελφους φωτογράφους στην Αττική που έκλεισαν τα μαγαζιά τους στις 9 Νοέμβρη και συμμετείχαν στη συγκλονιστική απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους συνάδελφους που για πρώτη φορά συναντήσαμε στο δρόμο του αγώνα, παραμερίζοντας επιμέρους δισταγμούς, προβάλλοντας τις κοινές ανάγκες, τα κοινά προβλήματα και αιτήματα. Αλλά και τους υπόλοιπους επαγγελματίες, τους ταξιτζήδες που σήκωσαν χειρόφρενα στα οχήματα τους, τους εκτελωνιστές, τους κρεοπώλες, τους αισθητικούς και τους οδοντοτεχνίτες, τις δεκάδες ενώσεις από τις γειτονιές της Αθήνας, τους εκατοντάδες συνταξιούχους του ΟΑΕΕ.

Η μεγάλη συμμετοχή αυτοαπασχολούμενων και εργαζομένων στη συγκέντρωση μας δίνει δύναμη, μας γεμίζει αισιοδοξία, αποδεικνύει τη δύναμη του ενωμένου λάου που παλεύει για τις ανάγκες του. Δεν κάνουμε βήμα πίσω.

Δεν θα σταματήσουμε αν δεν δικαιωθούμε.

Τώρα είναι η ώρα οι επαγγελματίες να δείξουμε τη δύναμη μας. Τώρα είναι η ώρα να αγωνιστούμε για τη ζωή μας, για το εισόδημά μας, για τις ανάγκες των οικογενειών μας. Αγώνας μακρύς, αγώνας διάρκειας.

Αρνούμαστε να μείνουμε κλεισμένοι στα μαγαζιά μας μέχρι να μας κλείσουν. Αρνούμαστε να μείνουμε θεατές, άβουλοι και φοβισμένοι. Στη μίζερη ζωή που μας ετοιμάζουν απαντάμε με ανυποχώρητο, μαζικό, συλλογικό αγώνα.

Τώρα μεταφέρουμε το αγωνιστικό μήνυμα της απεργιακής συγκέντρωσης ,σε όλους τους κλάδους, σε όλες τις γειτονιές της Αττικής.


ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ



Για την Αγωνιστική Συνεργασία Φωτογράφων, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΦΑ

Γιώργος Κωνσταντινίδης Ευάγγελος Μαραγκός