ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ

Τα χειρότερα έρχονται και για να σταθούμε όρθιοι στην καταιγίδα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.


Συνάδελφοι, αύριο Παρασκευή 13 Ιούλη συμμετέχουμε έξω από το Υπουργείο Εργασίας  Σταδίου 29, στις  9:00 το πρωί στην κινητοποίηση που οργανώνει η ΠΑΣΕΒΕ για τη θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας.

Το πρόβλημα έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, οικογένειες με παιδιά δεν έχουν πλέον πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ασφαλισμένοι με χρόνιες παθήσεις αναγκάζονται να πληρώνουν τα πάντα από την τσέπη τους σε μια εποχή που δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα στοιχειώδη. Αν συμβεί κάποιο έκτακτο σοβαρό συμβάν, η νοσοκομειακή περίθαλψη μπορεί να ισοδυναμεί με οικονομική καταστροφή.
Χρόνια τώρα έχουμε πληρώσει για να έχουμε πρόσβαση στην υγεία, ακόμη και τα χρωστούμενα που έχουν συνάδελφοι, θα πληρωθούν στην πορεία αφού δε γίνεται διαφορετικά κι ως εκ τούτου δε μπορεί να διακόπτεται η κάλυψή μας.

Το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του. Γονάτισε οικονομικά τον ΟΑΕΕ, χρόνια τώρα δεν ανταποκρίνεται στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί του, κούρεψε τα αποθεματικά ταμείων και νοσοκομείων  και σήμερα χρησιμοποιεί τη θεώρηση των βιβλιαρίων ως μέσο πίεσης προκειμένου να εισπραχθούν τα χρωστούμενα από τους επαγγελματίες.

Στην κρίση κανείς μόνος του.  Μόνο με την οργανωμένη δράση μας μπορεί να δοθεί απάντηση, καμία ανοχή στην κυβέρνηση, παλεύουμε για όλα όσα τσακίζουν τη ζωή μας. 

Οι ενώσεις μας πρέπει να αναλάβουν το ρόλο τους, σήμερα απαιτείται πιο δραστικά, με σχέδιο να μπουν μπροστά, να παλέψουν για όλα τα άμεσα προβλήματά μας.
Σε αυτή την κατεύθυνση η Αγωνιστική Συνεργασία Φωτογράφων θα πάρει σειρά πρωτοβουλιών το επόμενο διάστημα ώστε όλοι οι συνάδελφοι να έχουν στήριξη στα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ή θα βρουν μπροστά τους στην πορεία.

                                                                                              Αγωνιστική Συνεργασία Φωτογράφων