ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ

Τα χειρότερα έρχονται και για να σταθούμε όρθιοι στην καταιγίδα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.

 

Από την πρώτη στιγμή η ΑΣΦ στήριξε το αίτημα των εκτός Αθήνας συνάδελφων για την αλλαγή του αναχρονιστικού καταστατικού της ΠΟΦ το οποίο ανάμεσα στα άλλα έθετε περιορισμό στην αντιπροσώπευση των μελών του ΔΣ με βάση γεωγραφικά κριτήρια. Υπενθυμίζουμε οτι έπειτα από σφοδρή αντιπαράθεση με την πλειοψηφία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας τελικά αποφασίστηκε από την ΓΣ η διοργάνωση έκτακτου καταστατικού συνέδριου και η αλλαγή του με τις επιμέρους τροποποιήσεις. Παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου οτι το φετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με το νέο καταστατικό, λόγω απαράδεκτης χρονοτριβής (αφού ακόμη και κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων λειτουργούσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες) που κινεί υποψίες για σκοπιμότητες, δύο χρόνια μετά το καταστατικό δεν έχει ακόμη κατατεθεί προς έγκριση με αποτέλεσμα να είναι ακόμη σε ισχύ το παλιό.

Με δεδομένα τα παραπάνω ζητάμε:

 
Να μεταφερθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου σε άμεσο χρονικό ορίζοντα με βάση την ελαστικότητα που παρέχει η νομοθεσία προκειμένου να μην μείνει ακέφαλος ο κλάδος, σε κάθε περίπτωση μέσα στον χειμώνα που διανύουμε.


Εντωμεταξύ να κατατεθεί το καταστατικό για έγκριση


Για ευνόητους λόγους τάξης να γνωστοποιηθεί
άμεσα το περιεχόμενό του σε όσους αντιπρόσωπους το ζητήσουν προκειμένου να ελεγχθεί οτι είναι σύμφωνο με όσα αποφάσισε το καταστατικό συνέδριο.

Αγωνιστική Συνεργασία Φωτογράφων

Αθήνα, Δεκέμβρης 2021