ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ

Τα χειρότερα έρχονται και για να σταθούμε όρθιοι στην καταιγίδα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.

|

1η σύσκεψη φωτογράφων δυτικών συνοικιών

Πραγματοποιήθηκε χτες 30/5 στους Αγίους Αναργύρους με τη συμμετοχή αρκετών συναδέλφων μετά από κάλεσμα της παράταξής μας.
Η Αγωνιστική Συνεργασία Φωτογράφων ευχαριστεί όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν με τον προβληματισμό τους.

 Κατά τη διάρκεια της  κουβέντας εκφράστηκε καθαρά η ανάγκη για τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους φωτογράφους, η μονιμοποίηση της επαφής μας, η ανάγκη συντονισμού της δράσης μας, η ανάγκη για αγωνιστική δράση του σωματείου μας. Παράλληλα τονίστηκε οτι στις σημερινές συνθήκες δεν αρκεί η καταγραφή των προβλημάτων όπως επίσης οτι χρειάζεται παράλληλα με την υπεράσπιση των κλαδικών μας προβλημάτων η συμμετοχή μας στους αγώνες για τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν την πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε "υπερασπιζόμενοι το εισόδημα των πελατών μας, υπερασπίζουμε και το δικό μας".
Στο τέλος της σύσκεψης κλείστηκε ήδη το επόμενο ραντεβού για το φθινόπωρο ενώ επιλέχθηκαν ορισμένοι συνάδελφοι που θα έχουν το ρόλο του οργανωτή για τα επόμενα μαζέματα όσο και για το συντονισμό σε ζητήματα που θα προκύπτουν.

Ως Αγωνιστική Συνεργασία θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε αυτές οι συσκέψεις να απλωθούν σε όλη την Αθήνα, ώστε να προχωρήσει παραπέρα ο συντονισμός της δράσης μας, να σταθεροποιηθούν και να συσπειρώσουν τη μεγάλη πλειοψηφία του κλάδου μας.



                                                     Αγωνιστική Συνεργασία Φωτογράφων  -  Αθήνα 31/5/2011